Demà dijous finalitza el termini d’inscripcions.

Des de la primera edició el Fic-Cat ha apostat per les creacions innovadores, fresques, originals, espontànies i joves. Aquests són els objectius que persegueix la categoria “Jove 48 hores”, la qual planteja el repte d’enregistrar i editar un curtmetratge, de màxim 3 minuts de durada, en un període de 48 hores –del 22 al 24 de maig-.
Els treballs hauran d’incloure la premissa que requereix el concurs, la qual es farà pública el divendres 22 de maig a les 4 de la tarda.

Hi poden participar tots els joves menors de 35 anys i, per fer-ho, cal formalitzar la inscripció al web del Festival: www.fic-cat.cat (com a màxim el dijous 21 de maig), després, enregistrar i editar un curt - de màxim 3 minuts de durada- que inclogui la premissa requerida i, finalment, cal allotjar el treball en alguna plataforma de vídeo –abans de les 4 de la tarda del diumenge 24 de maig-. L’enllaç s’haurà de trametre a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Els treballs presentats es projectaran el dissabte 6 de juny al Casal Municipal Les Monges de Roda de Berà, a dos quarts de dotze de la nit, just després de la projecció de videoclips. Un cop acabades les projeccions, el grup altafullenc Satèl·lit oferirà un concert al pati del Casal, on presentaran el seu darrer disc “Aeroports”. Hi haurà ressopó i beguda per a tothom.

El treball guanyador del “Jove 48 hores”, així com de la resta de categories, es donarà a conèixer durant la cloenda del Festival, que tindrà lloc la tarda del diumenge 7 de juny al Casino Municipal de Roda de Berà. El premi serà un guardó i 500€ en metàl·lic.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta