La Bandera Blava tornarà a onejar el proper estiu a les platges Llarga i Costa Daurada de Roda de Berà tal i com va anunciar ahir, 14 de maig, al migdia, l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor. L’Adeac ha tornat ha atorgar a Roda de Berà aquest important distintiu en reconeixement a la qualitat i a l’excel·lència de les seves platges, que el llueixen des de l’any 1999 i 2005, respectivament, a la platja Llarga i Costa Daurada.

Per a Catalunya, el jurat internacional Bandera Blava 2015, ha concedit un total de 114 Banderes Blaves, de les quals 89 són per a platges i 25 per a ports esportius. Per províncies, han obtingut el guardó 28 platges i 5 ports de Tarragona; 10 platges i 2 ports de Terres de l’Ebre; 31 platges i 9 ports de Girona; i 20 platges i 9 ports de Barcelona.

La Bandera Blava treballa vers un desenvolupament sostenible en platges i ports mitjançant l’atorgament d’aquest guardó. L’atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que gestiona la campanya a l’Estat espanyol. Aquest guardó, reconegut a nivell internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental, així mateix exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent. L’obtenció d’aquesta qualificació és la conseqüència de les mesures de gestió a les zones de bany i les millores en els sistemes de sanejament implantats en els municipis costaners.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta