La gorra amb l’entrada a PortAventura es podrà adquirir, a un preu de 18 euros, al Patronat Municipal.

Un any més l’Ajuntament de Roda de Berà col·laborarà amb la campanya solidària ‘Posa’t la gorra!’, que enguany arriba a la seva tretzena edició.

Impulsada per l’Associació de Nens amb Càncer, AFANOC, té l’objectiu de sensibilitzar i donar a conèixer a la societat l’existència del càncer infantil per tal de normalitzar la malaltia i aconseguir els mitjans necessaris per pal·liar les carències en serveis i instal·lacions que es generen a partir del diagnòstic, aconseguir més recursos per tal que els infants malalts puguin gaudir de la seva infància amb els mateixos drets i oportunitats que la resta d’infants, oferir-les-hi suport psicosocial, així com mantenir la casa dels Xuklis.

La gorra d’aquesta edició, que manté el preu de cada any, a 18 euros, ha estat dissenyada per Custo Barcelona. Amb la seva compra s’obté l’entrada a PortAventura per tal d’accedir-hi a totes les instal·lacions i serveis del parc el dia de l’acte central de la campanya, una gran festa, el diumenge 7 de juny.

Totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb la compra de la gorra poden adreçar-se al Patronat Municipal, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta