El Consell Comarcal del Tarragonès i l’Ajuntament de Roda de Berà han organitzat per al proper diumenge, 10 de maig, una jornada d’activitats lúdiques de promoció de la recollida selectiva i del servei de deixalleries.

Serà d’onze del matí fins la una de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament.

Aquestes activitats s’enmarquen dins les tasques de sensibilització envers la realització d’una correcta recollida selectiva i de la promoció de l’ús del servei de deixalleries que està portant a terme el Consell Comarcal del Tarragonès.

Els seus objectius són reforçar els coneixements sobre la recollida selectiva de la població pel que fa a les fraccions vidre, paper i envasos lleugers, fent èmfasi en els impropis i en els productes que s’obtenen dels materials recollits; i difondre l’existència, situació, horaris i funció del servei de deixalleries que gestiona el Consell Comarcal.

Entre les activitats que es desenvoluparan es troben un taller de joguines amb materials reutilitzats, el joc “la pesca de residus”, bitlles reciclades, l’exposició “llences o recicles?”, i una activitat per descobrir que se’n fa dels residus que es recullen.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta