Un concorregut cercavila popular i la representació de “Dos per la dotzena”, una obra de teatre commemorativa dels deu anys de vida d’Auca Teatre, van posar ahir punt i final a la trentena edició de la Setmana Cultural.

La 30a Setmana Cultural de Les Monges Associació Cultural va arribar ahir a la seva fi, després de vuit dies de celebracions, amb actes culturals, solidaris, musicals i reivindicatius.

La jornada d’ahir es va iniciar amb les matinades del grup rodenc de grallers ‘Com feia...?’. Va continuar, a partir de dos quarts de dotze del migdia amb la tradicional cercavila popular, pels principals carrers del nucli urbà, la qual va comptar amb la visita d’algunes colles geganteres de les nostres contrades.

Hi van participar els elements festius de Les Monges Associació Cultural, els gegants Rigoletto i Traviata, i els petits Rodus i Berània; el grup de grallers “Com feia...?” i la Cucadrac, de l’associació Ca l’Oliverar. Com a colles convidades, van visitar el nostre municipi per participar en aquesta concorreguda festa al carrer, la Cuca la Llumeneta de Perafort; seguida pel ritme de la Llumeneta’s Band Joventut, de Perafort. A continuació van desfilar la Mulassa i la Colla Gegantera dels Pallaresos; els Gegants del Casc Antic de Tarragona i els Gegants de Creixell.

10 anys d'Auca Teatre

A dos quarts de set de la tarda va arribar el torn del grup de teatre de Les Monges Associació Cultural, Auca Teatre, celebrant el seu 10è aniversari amb una especial obra. Amb idea original, guió i direcció d’Ernest Nogués, els membres de la companyia van representar ‘Dos per la dotzena’, una gala treatralitzada que els va permetre fer un repàs de la seva trajectòria sobre l’escenari durant els últims deu anys.

Les dues representacions de l’obra, -la primera sessió diumenge passat-, han estat els actes més multitudinaris, amb més èxit i més aplaudits d’aquesta edició de la Setmana Cultural.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta