El Ple de l’Ajuntament va aprovar el 10 d’abril, de forma inicial, les bases reguladores de la segona edició del projecte de subvencions a empreses per a la contractació de persones desocupades en el marc del foment de l’ocupació.

L’equip de Govern Municipal, sensible a la situació de crisi actual i amb l’objectiu d’ajudar a les famílies de Roda de Berà i alhora a les empreses, va engegar al 2014 aquesta iniciativa pionera a la demarcació. Els objectius prioritaris són la reducció de l’atur i el suport a les persones pertanyents als col·lectius socials més vulnerables, i incentivar la contractació de nous treballadors donant suport al teixit empresarial del municipi.

La primera convocatòria, la qual va tenir una gran acollida, va donar feina a 17 persones. Per aquest motiu, en els pressupostos de 2015 es va doblar la partida destinada al foment de l’ocupació, amb 120.000 euros.

Podran participar empreses i/o autònoms que tinguin un centre de treball en el qual sigui viable una contractació d’un resident a Roda de Berà, sense importar el sector al qual hi pertanyen. L’equip de Govern fa una crida a totes les empreses que necessitin ampliar la seva plantilla per tal que puguin beneficiar-se d’aquestes subvencions.

Descarrega aquí les bases reguladores

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta