canlenfrdeitrues

Notícies

El proper 23 d’abril se celebrarà la Diada de Sant Jordi a Roda de Berà amb les següents activitats.

La Biblioteca Municipal convertirà la seva tradicional paradeta d’intercanvi de llibres en un esdeveniment solidari. Amb el lema ‘1 aliment x 1 llibre’ intercanviarà llibres per aliments. L’objectiu és aconseguir recaptar el màxim nombre de quilos d’aliments bàsics que seran destinats al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.

El reeixit magazine ‘A Mig Matí’, dirigit per Sònia Camí, de Roda de Berà Ràdio, oferirà en directe, des de la plaça de la Sardana, un programa especial de Sant Jordi. Comptarà amb la participació d’autoritats locals, membres d’associacions i entitats, veïns i col·laboradors de l’emissora, així com dels alumnes dels centres escolars del municipi.

L’Associació de Comerciants i Restauradors de Roda de Berà celebrarà el sorteig de la seva campanya comercial de Sant Jordi. Es lliuraran quatre lots d’un llibre i una rosa cadascun. El sorteig se celebrarà en directe, a les dotze del migdia, des de l’estudi mòbil de Roda de Berà Ràdio.

Pel que fa als centres escolars, l’escola El Cucurull vendrà llibres, roses, punts de llibre fets pels alumnes i CD’s de l’escola per recaptar fons pel viatge de fi de curs. Serà durant tot el matí al pati del centre. L’escola Salvador Espriu també posarà a la venda llibres i roses, i l’institut Roda de Barà celebrarà una festa de Sant Jordi amb teatre, música i lectura de poemes, d’11.30 a 13.30 hores, al casal cultural Les Monges.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.