La intenció de l’associació Atzavara, entitat organitzadora, és ampliar el nombre de corals participants de cara a la propera edició.

La Coral Nous Rebrots, d’Altafulla, la Coral Sant Jaume, de Creixell, i la Coral Verge de Berà, de Roda de Berà, es van lluir el proppassat dissabte al migdia a la I Trobada de Corals de la localitat. Una setantena de cantaires es van donar cita, així, al Roc de Sant Gaietà davant la convocatòria de l’associació Atzavara de Roda de Berà.

Tal i com van explicar els organitzadors de l’esdeveniment, Alejandro Beamuz, president de l’Atzavara, i Jerusalén Torra, vicepresidenta, la idea principal era combinar música i cultura en un lloc tan emblemàtic com el Roc de Sant Gaietà, alhora que s’aconsegueix promocionar turísticament i es dinamitza el comerç de la zona.

Per tres racons diferents, escollits prèviament per la seva acústica i situació, entre ells el pati sevillà i el pati andalús, van anar passant els cantaires per oferir al públic assistent interpretacions de quinze minuts cadascuna. Durant més d’una hora es va poder gaudir d’un repertori d’allò més variat.

Finalment les tres formacions es van reunir a la plaça Borí Tallada per tal d’interpretar una peça més cadascuna. La Coral Verge de Berà va aconseguir amb la seva actuació final la implicació total del públic congregat, qui no va dubtar en acompanyar als cantaires amb el conegut tema ‘La Cucaracha’. Per finalitzar van interpretar conjuntament l’himne nacional de Catalunya ‘Els Segadors’.

L’organització va comptar amb la implicació dels tres directors de les corals, Jordi Solé, de la coral rodenca; Dani Català, de la Coral Nous Rebrots; i David Molina, de la creixellenca, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Berà.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta