El Departament de Benestar Social i Família ha obert la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions a entitats durant l'exercici 2015. Destinarà un import màxim de 170 milions d'euros, dels quals la major part (143 milions d'euros) són per a programes de manteniment de serveis socials.

El termini de presentació ja està obert. Serà el 20 d'abril l’últim dia per presentar el formulari electrònic, el qual està disponible a l'Oficina Virtual de Tràmits i al web del Departament.

La convocatòria d'enguany incorpora alguns canvis en el procediment respecte altres anys amb la finalitat de simplificar i agilitzar el tràmit, la concessió i la justificació de les subvencions. En aquest sentit, les novetats més destacades són que s'introdueix la tramitació electrònica, s'estableix la sol•licitud única i se simplifica la documentació a presentar. És per aquest motiu que, per ajudar a realitzar els tràmits i oferir tota la informació necessària, les associacions i entitats de Roda de Berà es poden adreçar a l’Hotel d’Entitats (carrer Mossèn David Pujol, 2; ó 977 657 712) en horari de 9 a 14 hores.

La convocatòria 2015 també fixa altres novetats, com un nou catàleg de línies de subvenció simplificant i racionalitzant línies d'ajuda per a una millor comprensió per part de les entitats i així evitar duplicitats. El catàleg de programes i línies d'ajuda subvencionables inclou programes per a dur a terme projectes i activitats en l'àmbit de la joventut, programes de suport a serveis socials o programes d'intervenció socioeducatives, entre una llarga llista.

El catàleg de subvencions es pot consultar aquí.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta