Notícies

L’Ajuntament ha lliurat aquest matí als membres de totes les brigades municipals – neteja d’edificis, neteja viària i recollida d’escombraries, lampistes, jardineria i parcs, i paletes- els diplomes d’una acció formativa que van cursar recentment. La formació, “Convivència i valors cívics dins l’equip i en atenció a la ciutadania”, es va dur a terme a principis del mes de desembre, durant tres dies, cinc hores diàries, a les instal·lacions del Punt d’Informació Juvenil de Roda de Berà. Va ser la Fundació Mas Carandell, de Reus, l’empresa encarregada d’aquesta formació.

Els 47 treballadors municipals que van formar part del programa van formar-se, entre d’altres, sobre com informar a la ciutadania, la capacitat d’escolta, l’actitud davant la ciutadania, les habilitats de relació interpersonal, la importància de la comunicació en la relació amb el ciutadà i amb el seu equip, com ser assertiu o en el tractament de malentesos i conflictes. Uns coneixements que els permetran poder oferir un millor servei als rodencs i rodenques.

Els diplomes han estat lliurats per l’Alcalde, Pere Compte; per Pere Virgili, primer tinent d’alcalde i regidor de Serveis Tècnics; i per Cèlia Treserres, regidora d’Acció Social; acompanyats pel cap de Recursos Humans, Francesc Ferrer; per la secretària municipal, Isabel Bobet; pel responsable del departament de Serveis, Antón Anglès; i pel cap de les brigades municipals, Víctor Culla.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.