Aquest any, la interpretació pren especial protagonisme.

El proper 25 de de març és el darrer dia per participar al Festival Internacional de Cinema en Català- Costa Daurada, que tindrà lloc del 2 al 7 de juny a Roda de Berà.

En aquesta edició l’eix temàtic serà la interpretació, amb la intenció d’aprofundir sobre el què i el com de la interpretació en el cinema, la interpretació vista des de diferents perspectives, reconeixent i valorant les fites interpretatives més importants de la història del cinema català, recordant algunes de les figures fonamentals del món de la interpretació que ja no són amb nosaltres i fent un reconeixement a l’actor o actriu més important del país.

El concurs contempla les categories llargmetratge, de ficció i/o animació, d’una durada mínima de 31 minuts; curtmetratge, de ficció, animació i/o videocreació, de 30 minuts o menys de durada; documental, de qualsevol àmbit i temàtica, i de qualsevol durada; videoclip, adreçat a realitzadors i realitzadores de videoclips i a les promotores de música en català en qualsevol gènere i estil musical; i centres educatius, adreçat a alumnes de primària i de secundària, en qualsevol modalitat i temàtica, a títol indifividual o col·lectiu. Seguint el fil conductor d’aquesta edició, la interpretació, també es premiarà la millor interpretació d’entre les produccions de la competició oficial.

El certamen manté les mateixes categories i els mateixos premis que en passades edicions. El millor llargmetratge s’endurà 3.000 €, el curtmetratge 2.000, el documental 1.500, el videoclip 500 i el millor treball de cente educatiu guanyarà un lot de material audiovisual. A més a més, tots els premiats s’enduran un guardó del Fic-Cat.
Les inscripcions són gratuïtes i cal fer-les a la web del Festival: (www.fic-cat.cat) abans del 25 de març. El 25 d’abril es donaran a conèixer les obres seleccionades per participar a concurs.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta