El material, que servirà per abastir més de 100 infants de l’escola Blagma, al Marroc, ha estat lliurat a l’equip FullMoto-Rocamora Mobles, participant de la setena edició de la travessia solidària.

Per segon any consecutiu l’equip FullMoto-Rocamora Mobles participarà al Panda Raid, que enguany arriba a la seva setena edició, i l’Ajuntament de Roda de Berà ha volgut tornar a col·laborar amb ells amb la donació de material escolar divers per a les escoles del sud del Marroc.

Aquest matí Pere Virgili, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, acompanyat pels regidors Isabel Mondéjar, Cèlia Treserres i Llorenç Miró, ha fet el lliurament d’aquest material escolar, el qual servirà per abastir més de 100 escolars, així com de diferents llibres relacionats amb el municipi de Roda de Berà que seran destinats a la biblioteca itinerant, als membres de l’equip FullMoto-Rocamora Mobles.

L’acte ha comptat amb la presència dels membres de l’equip, els germans Josep Maria i Lola Rocamora, pilot i copilot, respectivament, Manuel Ayala, Francesc León, Toñi Martín i Luci Corts, com a col·laboradors. D’aquesta forma el municipi de Roda de Berà serà representat per aquest equip, amb el dorsal número 55, al setè Panda Raid. Pere Virgili els ha agraït el seu compromís i els ha desitjat molta sort en la travessia.

Josep Maria i Lola Rocamora seran els encarregats, un cop al Marroc, de lliurar el material personalment a l’escola Blagma, al sud del país. Segons Lola “és una experiència molt dura però alhora molt enriquidora. Sabem que el material arriba perquè som nosaltres mateixos els qui anem a l’escola i els entreguem als alumnes. A més enguany hem aconseguit recollir moltes joguines que també els lliurarem”, explicava aquest matí.

El Panda Raid s’iniciarà el proper 7 de març des de l’Hipòdrom de la Sarsuela amb una participació de 175 equips de tota Espanya i d’altres països d’Europa, i finalitzarà el dissabte 14 de març a la platja d’Essaouira, després de recórrer 4.000 quilòmetres. És una travessia pel desert del Marroc, un ral·li per a tots els públics, persones amb ganes d’escapar de la rutina diària i posar-s’hi a prova, convertit en projecte solidari que té l’objectiu de col·laborar amb el desenvolupament escolar del sud del Marroc i aconseguir que s’escolaritzi al major nombre d’infants. És aquest el motiu pel qual un dels requisits per participar és que cada equip faci la donació de vint quilos de material escolar, convertint-se ells en els encarregats d’aconseguir aquest material, transportar-lo en els seus vehicles, que –com a condició ‘sine qua non’- han de ser models Panda (tot i que també s’accepten models de Seat Marbella), i fer la donació.

Els 175 equips participants, 30 més que a la passada edició, efectuaran un itinerari de set dies, sis etapes, cada una d’elles diferent a l’anterior, en dificultat, terreny i quilometratge a completar. El recorregut, que se centrar principalment en el sud del Marroc, està compost per pistes, zones de sorra i 360º de desert. L’essència del Panda Raid és l’aventura, motiu pel qual els recorreguts són secrets fins a la primera etapa i l’ús del GPS està prohibit. Les eines de navegació dels participants seran, únicament, la brúixola, el llibre de ruta proporcionat per l’organització i la seva intuïció.

L’equip FullMoto-Rocamora Mobles va finalitzar la passada edició amb una molt bona posició en la classificació, el 28è de 145 parelles, i esperen, enguany, poder millorar la seva marca.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta