Aquest dilluns, l’Escola d’Adults Municipal ha acollit un Curs de Manipulació d’Aliments i ha comptat amb la participació de 30 alumnes.
Des de les 9 del matí i fins la 1 de la tarda els alumnes han après sobre higiene alimentària, les condicions específiques del lloc de treball, el sistema d’autocontrol de la seguretat alimentària i els requisits sanitaris i les condicions establertes a la normativa vigent per desenvolupar l’activitat que realitzen. Tots els participants han superat satisfactòriament el curs.

Entre els alumnes hi havia persones d’ambdós sexes i edats diferents que o bé necessiten el curs per desenvolupar la seva tasca professional, o bé perquè tenen pensat dedicar-s’hi en un futur. 5 dels alumnes eren treballadors d’una empresa local dedicada a la pastisseria i han fet el curs de formació gràcies al programa de subvenció a empreses de l’Ajuntament de Roda de Berà.

Aquesta és la tercera vegada que es realitza un curs de manipulació d’aliments i a causa de la gran demanda no ha pogut donar cabuda a totes les persones interessades, fet pel qual s’ha previst la realització d’un altre curs en els propers mesos. Com en les ocasions anteriors, el curs ha sigut a càrrec de l’empresa Higienia Europa, S.L.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta