canlenfrdeitrues

Notícies

Alguns dels membres de l’Associació de Comerciants i Restauradors de Roda de Berà van celebrar aquest cap de setmana el Carnaval convertint-se durant dos dies en personatges de contes. Així, durant el divendres i el dissabte, en horari comercial, les persones que van visitar algun dels comerços participants van poder trobar-se amb la Caputxeta Vermella i el llop, els tres mosqueters i D’Artagnan, el “Zorro”, o amb uns divertits follets, entre d'altres.

Entre els establiments que es van deixar contagiar per l’esperit del Carnaval es trobaven La Peixateria Lolita, El Rincón del Belloto, la perruqueria C&A, Moda infantil Peques, la Pastisseria Marenostrum, la joieria Miralles, el supermercat Coaliment, la perruqueria Erian, la cafeteria Mozart, el Racó de la Lucia, el bar RH, o la botiga modes Doble C.

La regidora de Comerç i presidenta de l'associació de Comerciants i Restauradors, Cèlia Treserres, els va visitar dissabte al matí.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.