Amb motiu de les festes de Nadal el Restaurant Arc de Barà, el Forn Pastisseria Queralt, la Residència Barà Bahia, la Farmàcia Guilamany, la Ferreteria Ieppa, el càmping Arc de Barà i el Restaurant Roda van tornar a engegar la iniciativa de posar a la venda participacions de loteria el benefici de les quals aniria destinat a ajudar als més necessitats del municipi.

Els representants dels set negocis van lliurar la passada setmana a la regidoria d’Acció Social un taló per valor de 722 euros per a ser destinats al Punt de Distribució d’Aliments. Enguany es van aconseguir vendre més participacions que durant la passada edició, gràcies a que la seva distribució es va iniciar setmanes abans. En total, 1.444 participacions a un preu de 3 euros, dels quals 0,50 s’han destinat a Serveis Socials. La despesa de la impressió dels talonaris i la inversió prèvia va ser a càrrec dels quatre establiments.

Enguany, tercer any consecutiu que es duu a terme aquesta iniciativa, el número escollit, el 86.597, va ser premiat a la Loteria de Nadal amb el reintegrament del seu valor. Segons han apuntat els responsables dels set negocis, passats els tres mesos de termini màxim per a retornar l’import de la participació, que són 2,5 euros, el valor de totes aquelles que no hagin estat cobrades també serà destinat al Punt de Distribució d’Aliments.

Cèlia Treserres, regidora d’Acció Social, s’ha mostrat molt agraïda per aquesta idea que va ser engegada al 2012 amb tan bons resultats, “em sembla una gran iniciativa, demostra la solidaritat d’aquests quatre empresaris que conscients de les dificultats actuals col·laboren d’aquesta forma, una ajuda que sempre és necessària i molt ben rebuda”, ha assegurat.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta