Després de 24 anys al servei de l‘Ajuntament, com a regidor i tinent alcalde, primer i, posteriorment, com a alcalde, Pere Compte no encapçalarà la llista de Convergència i Unió a les eleccions municipals que se celebraran el proper 24 de maig. Pere Compte i el seu equip van aconseguir la majoria absoluta a les passades eleccions municipals del maig de 2011, amb set regidors.

L’actual Alcalde va anunciar el proppassat dijous durant l’assemblea de militants i simpatitzants de CiU la seva decisió de no continuar. Segons va declarar Compte, "aquest és un final d’etapa, el moment òptim del relleu i de donar cabuda a noves persones i maneres de treballar en benefici de Roda de Berà, i més encara després de la intensa labor feta els darrers 4 anys per redreçar la malmesa economia local que ens va deixar la nefasta gestió de l'anterior govern del PSC".

La candidatura de Convergència i Unió de Roda de Berà tindrà com a cap de llista a l’actual Primer Tinent d’Alcalde i número dos a les passades eleccions municipals, Pere Virgili, a proposta del propi Pere Compte, amb el suport unànime de l’actual equip de Govern, i posterior ratificació dels membres assistents a l’assemblea de dijous.

La proclamació de Pere Virgili com a candidat a l’Alcaldia rodenca es farà oficial en el decurs d’una nova assemblea, encara pendent de confirmar la data, en la qual també hi assistiran membres de la direcció de la Federació de CiU al Tarragonès.

Font: Nota de premsa de CiU Roda de Berà.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta