La 12a edició del conveni corner es va signar al Palau de la Diputació de Tarragona. Aquest model de col·laboració, pioner a l'Estat, millora l'eficàcia de les accions, augmenta la notorietat i optimitza els recursos i el temps.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i representants de 13 municipis, 3 entitats comarcals, 6 associacions empresarials i 2 entitats privades vinculades al sector turístic, van signar la proppassada setmana l'acord que regula la participació conjunta i coordinada de totes aquestes entitats en fires nacionals, estatals i internacionals. El conegut com a conveni corner, en la seva 12a edició, preveu la participació d'aquests 24 ens (tres més que l'any passat), a més del Patronat de la Diputació, en fires i promocions a nivell internacional, estatal i nacional. Així mateix, s'impulsaran campanyes publicitàries i accions de comunicació i màrqueting conjuntes.

En concret, el conveni estableix l'assistència a les fires ITB, de Berlín; Vakantiebeurs, d'Utrecht; WTM, de Londres; MITT, de Moscou, i FIETS EN WANDELBEURS, d'Amsterdam. Pel que fa a les fires nacionals i estatals es participarà a B-TRAVEL, Barcelona; FITUR, Madrid; NAVARTUR, Pamplona,i IGTM, Tenerife.

El conveni corner també preveu altres accions promocionals a Catalunya, l'estat i l'estranger, com ara campanyes publicitàries multi-canal, presència en portals de viatges, o campanyes de comàrqueting amb operadors turístics.

L'acord el van signar el president de la Diputació de Tarragona i president del Patronat de Turisme de la institució, Josep Poblet; l’alcalde de Roda de Berà, Pere Compte; el regidor de Turisme d'Altafulla, Guillermo Alonso; la regidora de Turisme de Calafell, Olga Elvira; el regidor de Turisme de Cambrils, Xavier Martí; l'alcalde de Creixell, Jordi Llopart; l'alcalde de Mont-roig del Camp, Ferran Pellicer; la primera tinent d'alcalde de Reus i presidenta de l'Agència de Promoció de Ciutat (Reus Promoció), Teresa Gomis; el president del Patronat de Turisme de Salou, Benet Presas; la presidenta del Patronat de Turisme de Tarragona, Patricia Anton; la presidenta del Patronat de Turisme de Torredembarra, Núria Gómez; la regidora de Turisme de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Maria Elidia López; l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el president del Patronat de Turisme de Vila-seca, Xavier Graset; el conseller del Patronat Comarcal de Turisme del Baix Camp, Antoni Marca, en representació de Muntanyes de la Costa Daurada; el president del Consell Comarcal del Priorat, Joan Carles Garcia; el president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Josep Amill, en representació de la Ruta del Cister; el tresorer de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Francesc Xavier Roig; la presidenta de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, Berta Cabré; el president de l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada, Josep Graset; la presidenta de l'Associació Priorat Enoturisme, Isabel Vilà; el president de l'Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch and Putt, Àngel Llopis; el president de l'Estació Nàutica Costa Daurada, Joan Albert Campos, el director d'Aquopolis Costa Daurada, Josep M. Claver, i el director general d'Operacions i Finances de PortAventura, Fernando Aldecoa.

Durant l'acte de signatura de l'acord, el president de la Diputació de Tarragona i president del Patronat de Turisme de la institució, Josep Poblet, va destacar la importància de compartir sinergies: "el conveni corner ens fa més forts, millora la nostra capacitat, eficàcia i eficiència, i ens permet defensar millor la nostra destinació". Segons va afegir, l'acord "també ens permet assolir nous reptes i objectius que individualment ens resultaria impossible d'aconseguir". Poblet es va mostrar confiat en què les accions del corner contribuiran a assolir bons resultats turístics aquesta propera temporada.

De la seva part, el director del Patronat de Turisme de la Diputació, Octavi Bono, va assenyalar que les iniciatives que s'emmarquen en el conveni corner d'enguany posen l'accent en la captació de clients en mercats de proximitat, com Catalunya, la Rioja i diverses regions de França.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta