La regidoria de Joventut organitza durant les festes de Nadal les dues ofertes d’esbarjo disponibles al municipi per a infants i joves.

La dinovena edició del Parc Nadalenc infantil, organitzat durant les festes de Nadal per la regidoria de Joventut, va tancar portes el proppassat diumenge a la tarda amb una participació total de 1.322 nens i nenes. Durant set dies, del 27 de desembre al 4 de gener, els més menuts van poder passar les tardes, de 16 a 20 hores, del període vacacional nadalenc gaudint al Poliesportiu Municipal amb inflables, tallers, esport música, jocs, entre moltes altres activitats. Aquesta xifra d’assistència, amb una mitjana d’entre 185 i 190 infants diaris, suposa enguany un augment total de 270 usuaris.

Per altra banda, l’Espai Juvenil, és l’oferta lúdica que l’Ajuntament posa a l’abast dels joves majors de 12 anys de Roda de Berà. Enguany, en la seva catorzena edició també hi ha hagut un augment dels usuaris i fins el 3 de gener, durant cinc dies, van passar pel Poliesportiu Municipal 406 joves. De deu a dotze de la nit van gaudir, a un preu de 3 euros, amb inflables, jocs de taula, música o esports, entre d’altres activitats.

Solidaritat de joves i infants

Per quart any consecutiu el primer dia del Parc Nadalenc i de l’Espai Juvenil es va organitzar una recollida de menjar per al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà. Tots els infants i joves que el 27 de desembre van portar algun tipus d’aliment bàsic van poder accedir a ambdós espais de franc. Gràcies a aquesta iniciativa es van recollir prop de 300 quilos d’aliments.

Bonificacions del 100% en l’entrada

Durant les vacances de Nadal la regidoria d’Acció Social va promoure una bonificació del 100% en l’entrada al Parc Nadalenc Infantil per als infants becats amb el 100% del cost del menjador escolar.

A més, gràcies a l’equip de Govern Municipal, a Creu Roja i a Cuina Gestió, les famílies d’aquests infants becats van poder continuar mantenint una alimentació equilibrada durant el Nadal gràcies als lots de menjar distribuïts amb els menús preparats per a cada dia, amb dinar i sopar, fins el proppassat 7 de gener. Aquesta acció tenia l’objectiu d’evitar que aquests nens i nenes poguessin patir un dèficit alimentari durant les vacances, quan els menjadors escolars no ofereixen el seu servei.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta