canlenfrdeitrues

Notícies

El recompte s’ha tancat amb 663 vots i una participació de 221 persones.

L’alcalde, Pere Virgili, i els regidors Manel González i Teresa Ferré, acompanyats pels tècnics del departament de Comunicació, van efectuar ahir el recompte dels vots recollits a l’edició 1 dels Pressupostos Participatius. Durant el període de votació, el qual es va allargar del 12 al 28 d’octubre, un total de 221 persones hi van participar i van emetre 663 vots. D’elles, 64 ho van fer de forma presencial, bé a l’Ajuntament, a la taula de votació que el consistori va muntar a la paella popular de la Festa Major Petita, o al mercat setmanal dels dijous; i 157 van participar per via telemàtica, mitjançant la pàgina web creada per al procés de participació, www.tudecideixesrdb.cat

Dels vots obtinguts han sortit escollides les propostes guanyadores, que segons l’import de cadascuna i la seva suma, finalment seran quatre, amb un import total de 126.000 euros. Tanmateix, seran secretes fins el dia 8 de novembre, quan siguin desvetllades per l’Alcalde durant l’acte públic que tindrà lloc a l’Hotel d’Entitats a les set de la tarda.

L’Alcalde ha volgut donar les gràcies a tots i totes per la seva participació, ja sigui presentant propostes o votant-les, i els ha encoratjat a que siguin més actius en l’edició 2, la qual s’iniciarà al 2019, “participeu-hi, és la vostra oportunitat de decidir com avança Roda de Berà”, ha dit.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.