canlenfrdeitrues

Notícies

Per cada grua es donarà 1 euro a la Fundació Onada.

Els origamis s'han de portar a la Biblioteca Municipal abans del 10 de desembre.

La Biblioteca Joan Martorell Coca, l’Institut, les escoles Salvador Espriu i El Cucurull s’han adherit al projecte de la Fundació Onada “1 origami, 1 euro”, pel qual es destinarà 1 euro per cada grua de paper que es reculli.

Des de fa 3 anys la Fundació Mútua General de Catalunya organitza cada Nadal aquesta campanya solidària, amb la qual s’anima a escoles, entitats i altres col·lectius a elaborar i recollir grues de paper per transformar els desitjos solidaris de salut, felicitat i benestar i així beneficiar alguna organització solidària.

Aquest any l’escollida ha estat la Fundació Onada, una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre que treballa per la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, dins d’un marc organitzatiu de sostenibilitat, normalitat i eficiència, per aconseguir la seva felicitat i la de les seves famílies, millorant la seva autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint els suports que cadascú necessita, per tal que disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans.

Totes les persones que hi vulguin col·laborar ho poden fer portant els seus origamis a la Biblioteca Municipal fins el 10 de desembre.

 

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.