canlenfrdeitrues

Notícies

Actualment és la única dona centenària filla de Roda de Berà.

La rodenca Soledat Inglada Bartolí ha rebut aquest matí la Medalla Centenària, reconeixement que atorga la Generalitat de Catalunya a les catalanes i catalans que hagin fet els 100 anys. Ho ha fet amb una festa organitzada per la Residència Barà Bahia, on hi viu des de fa una dècada, acompanyada pels seus familiars més propers, per la direcció del centre, pels seus companys i companyes residents, i per les autoritats locals, l’alcalde Pere Virgili, les regidores Teresa Ferré i Encarna Ramírez, i els regidors José Ibort i Toni Bernal, els qui han volgut viure aquest moment amb ella, actualment la única filla de Roda de Berà en arribar a l’edat centenària.

L’alcalde Pere Virgili, i la regidora de la Gent Gran, Teresa Ferré, li han fet lliurament de la Medalla, així com d’una placa commemorativa i d’una planta, ambdós obsequis de l’Ajuntament, un reconeixement que la senyora Soledat ha rebut molt emocionada i agraïda.

També ha volgut estar amb ella la seva companya Teresa Morell, barcelonina de naixement, qui també va rebre ara fa dos anys aquest reconeixement.

Soledat Inglada va néixer l’1 de desembre de 1918, a la casa familiar del carrer Nou de Roda de Berà.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.