canlenfrdeitrues

Notícies

 

ETS RESIDENT ESTRANGER I VOLS VOTAR?

Requisits per participar:

Si ets ciutadà de la Unió Europea

- Ser major de 18 anys.

- Estar inscrit al Padró municipal d’habitants.

- Si anteriorment no has participat en processos electorals, disposes fins al 30 de gener de 2019 per anar personalment a l’ajuntament a fer una declaració formal d’intenció de vot o bé pots adreçar-te (per internet o correu postal) a l’Oficina dels Cens Electoral.

Si ets ciutadà de Bolívia, Cap verd, Colòmbia, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, República de Corea, Trinitat i Tobago o Xile

- Ser major de 18 anys.

- Estar inscrit al Padró municipal d’habitants.

- Tenir l’autorització de residència a l’Estat espanyol.

- Haver residit legalment al territori espanyol el temps exigit en l’acord corresponent: 3 anys en el cas de Noruega i 5 anys per a la resta de països. Només en el cas que no es pugui deduir el temps de residència legal requerit a la targeta d’indentitat d’estranger, hauràs de sol·licitar un certificat de residència a la comissaria de Policia Nacional..

- Sol·licitar la teva inscripció en el cens electoral a l’Oficina del Cens Electoral (per internet o correu postal) o bé personalment a l’ajuntament, a partir de l’1 de desembre de 2018 i fins al 15 de gener de 2019.

 

Important:

- Estar inscrit al cens electoral és indispensable per votar.

- Els terminis per garantir el dret de vot acaben el 30 de gener (nacionals de la UE) i el 15 de gener (nacionals dels altres països)

 

Informació:

A l'OAC de l'Ajuntament.

- C. Joan Carles I 15 - Tel.: 977 657 009

 


Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.