Un grup de set amics, amb la implicació del centre i de tot l’alumnat, van aconseguir recaptar més de 200 quilos d’aliments i productes de primera necessitat per al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.

La Regina, l’Unai, el Xavi, el Tomás, el Cristian, el Juan i la Laura, alumnes de l’Institut Roda de Berà, van pensar que seria bona idea organitzar, en el marc de la campanya solidària nacional el Gran Recapte d’Aliments, un recapte particular, dins del propi centre. Amb l’ajuda del coordinador, Josep Maria Fortuny, i de la professora Estela Simó, així com amb la implicació de la resta del professorat i de tot l’alumnat, van organitzar la campanya solidària com si d’un concurs es tractés, per tal d’incentivar la participació. Fins i tot van editar un vídeo el qual va ser difós a través de les xarxes socials per convidar a tots a participar-hi.

Cada aliment i producte d’higiene tenia un valor diferent, per exemple, un pot de cigrons valia un punt; l’escuma d’afaitar dos punts; i els bolquers, els potitos infantils o el xampú tenien un valor màxim de tres punts. Totes les classes van competir entre elles portant el màxim de productes per esdevenir les guanyadores, i finalment van ser les classes de 1rA i 3rC les millors.

En total es van aconseguir recaptar més de 200 quilos d’aliments i productes de primera necessitat, els quals han estat donats al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.

Ahir al migdia la regidora d’Acció Social, Teresa Ferré, va ser-hi amb els impulsors d’aquesta acció, així com amb els delegats de les classes guanyadores, Judith Muñiz, de 1rA, i Claudia Sánchez i Álex García, de 3rC, i amb els seus tutors, Joan Roig i Magda Juan, per tal de donar-les-hi les gràcies a tots i totes per posar en marxa aquesta gran iniciativa solidària. 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta