Notícies

Roda de Berà ha mostrat un any més la seva solidaritat i en aquesta edició de La Marató, dedicada a la lluita contra el càncer, ha superat la recaptació d’anys anteriors, recaptant 2.236 euros.

Durant tot el matí de diumenge la plaça de la Sardana va acollir el gruix d’activitats, gràcies a la col·laboració d’associacions, entitats i persones, amb la coordinació de l’Ajuntament de Roda de Berà.

A les deu del matí l’activitat va començar amb l’esmorzar solidari, la parada de venda de llibres de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, la venda de postals de Nadal -fetes pels alumnes de les escoles El Cucurull i Salvador Espriu i per alumnes de l’Institut Roda de Berà- i la reeixida activitat de Tir amb Arc, a càrrec de l’Associació Toxophílica de Catalunya.

A quarts d’onze, es va donar inici a la primera Bicicletada Popular amb motiu de La Marató, acte celebrat gràcies a la col·laboració de l’antic club ciclista Delfí Ferré, Protecció Civil i la Policia Local.

A les 12 del migdia, amb la mirada expectant dels infants, va arribar el Caga Tió gegant, el qual va cagar dolces sorpreses per als més petits. Aquestes activitats, juntament el vermut solidari, van aconseguir recaptar 643 €.

Al migdia, com a novetat, va tenir lloc el concurs de truites organitzat per l’Associació Juvenil Roda Jove. Hi van participar 11 persones, les quals van fer una truita cadascuna d’elles i els tastadors –al preu d’1 euro- van votar les truites guanyadores. En primer lloc es va classificar la truita feta per Angustias Cabeza, en segon lloc la de la Maria Fe Vives i, en tercer lloc, la cuinada per Mari Cruz Albarracín. La recaptació va ser de 175 €.

Al finalitzar es va fer el sorteig de 2 sopars de Cap d’Any al Poliesportiu Municipal, resultant agraciat en Juanjo Medina.

Fins a la plaça de la Sardana s’hi van apropar representants d’associacions i entitats que van organitzar algun acte amb motiu de La Marató, per tal d’afegir a l’urna els diners recaptats gràcies a diverses activitats. És el cas del Club Atlètic Roda de Berà, qui va sortejar una panera solidària, recaptant 443 €; el Club Patí, amb l’organització de Disco-Patins dissabte a la tarda, aportant 100€; Fran Osuna, organitzador de la 6ª edición del Torneig de Pàdel Solidari, lliurant 200€ i el Grup Sardanista amb una aportació econòmica de 150€.

També cal afegir l’aportació de 160 € de Rockcat RCTeam mitjançant una cursa de resistència fins el Cucurull amb cotxes teledirigits. El total de 1.871€ seran ingressats per part de l'Ajuntament de Roda de Berà. Per la seva banda, Les Monges Associació Cultural van recaptar 365 € (65€ recaptats per l’Esplai de Ca l’Oliverar amb la projecció de dues pel·lícules, i la resta com a donatiu de l’associació) que ingressaran amb el nom de la seva associació.

L’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, les regidores Isabel Mondéjar, Cèlia Treserres, Teresa Ferré i Encarna Ramírez, i el regidor Manel González van estar presents durant tot el matí per tal de recolzar aquesta causa solidària.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.