Dissabte a la tarda va tenir lloc la presentació oficial de totes les categories del club i el camp de futbol municipal va rebre la distinció “FIFA Quality”.

Com és habitual cada temporada, el Club Atlètic Roda de Berà va presentar oficialment els seus equips pel curs 2018-19, amb el camp ple familiars i amics dels jugadors i jugadores.

Enguany, el club de futbol rodenc té més de 130 jugadors i jugadores inscrits al futbol base d'entre els 3 i els 18 anys repartits en deu equips: un de “babies”, un prebenjamí, dos benjamins, tres alevins, un infantil, un cadet i un juvenil. A més, el primer equip, format per una plantilla de 19 jugadors, milita en el grup 3 de la tercera catalana. Tots els jugadors, jugadores, entrenadors i staff tècnic que formen els onze equips del club van anar saltant al terreny de joc d'un en un, per fer-se la foto oficial.

El passat mes de novembre, va finalitzar la instal·lació de la nova gespa artificial del Camp de Futbol municipal i, en aquesta presentació, l'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, va rebre el certificat de qualitat “FIFA QUALITY”. Aquesta distinció reconeix el camp de futbol rodenc com un dels camps amb un model de gespa més modern, que compleix la normativa UNE 15330-1 de terreny de joc i que permet acollir partits de categories fins la segona divisió. L'encarregat de lliurar-lo va ser Juanjo Lozano, delegat comercial de Mondo, l'empresa que va realitzar la instal·lació de la gespa.

Pere Virgili, es va dirigir als assistents destacant l'esforç que ha fet el consistori apostant per l'esport, agraint a la Junta del club la dedicació i professionalitat amb tots els jugadors i jugadores i desitjant-los una bona temporada. Remei Gavaldà, va afrontar la seva primera presentació com a presidenta del Club Atlètic Roda de Barà i va tenir paraules d'agraïment a l'Ajuntament per la instal·lació de la nova gespa. Finalment, també van dirigir unes paraules a l’afició Josep Maldonado, president de la Taula Assessora de l'Esport Català; i Rafa Pinedo, sotsdelegat de la Federació Catalana de Futbol a Tarragona.

La cita també va comptar amb la presència de Josep Vives, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, acompanyat de representants de la mateixa Federació; la regidora d’Esports, Cèlia Treserres, i els regidors, Manel González, José Ibort, Toni Bernal, Josep Antoni Benedicto i Encarna Ramírez.

En finalitzar la presentació es va disputar el partit de la quinzena jornada de lliga de la Tercera Catalana entre el Club Atlètic Roda de Barà i el Club de Futbol Llorenç amb victòria local per 6 gols a 1. Els rodencs continuen líders del grup 3 de la categoria amb 5 punts d'avantatge respecte al segon classificat.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta