canlenfrdeitrues

Notícies

Un any més, Ses Majestats arribaran a Roda de Berà en vaixell. Serà a partir de les cinc de la tarda al Port Esportiu on centenars de persones els hi estaran esperant amb gran il·lusió. Des d’allà faran un petit recorregut damunt les seves carrosses per la plaça Mediterrani, av. del Mar, carrer Sant Llorenç, av. Reina Fabiola, av. de la Platja o plaça Sant Jaume, entre d’altres.

 Seguidament es desplaçaran fins el nucli urbà, on a dos quarts de set de la tarda iniciaran la gran cavalcada. L’itinerari els portarà per l’avinguda Sant Jordi, plaça Catalunya i pels carrers Generalitat, Nou i Joan Carles I fins a la plaça de l’Ajuntament, on, des del balcó, acompanyats per l’alcalde Pere Virgili i els membres de la Corporació, saludaran a tots els presents i recolliran la clau màgica que obre les portes de totes les llars del poble.  

 

El Patge Reial va recollir les cartes

El proppassat dissabte 29 el Patge Reial, enviat per Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, va visitar el Parc Nadalenc Infantil per recollir les cartes dels nens i nenes de Roda de Berà.

 A partir de dos quarts de set de la tarda els infants van començar a formar una llarga cua per transmetre al Patge els seus desitjos, aquells que els Reis Mags faran realitat durant la nit del 5 de gener.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.