canlenfrdeitrues

Notícies

Creu Roja vol que cap infant de Roda es quedi sense joguina el dia de Reis, i un any més, durant aquest matí, ha repartit diferents lots de joguines entre les famílies rodenques amb infants en situació de vulnerabilitat, usuàries de Serveis Socials. Ho ha fet al Punt de Distribució d’Aliments, amb la col·laboració de la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament.

S’han lliurat un total de 14 lots, destinats a 23 nens i nenes, preparats amb les joguines més idònies d’acord a les característiques, edat i sexe, de cada nen i nena. Un d’aquests infants ha estat la Ikhlas, de cinc anys, qui, acompanyada per la seva mare i la seva tieta, han passat pel Punt de Distribució d’Aliments a buscar les joguines que el dia 6 de gener trobarà sota l’arbre.

Els articles provenen de les donacions de joguines que es recullen però en la seva majoria de la compra per part de Creu Roja, gràcies a les donacions econòmiques que se’n fan. “Repartim joguines noves o que estiguin en bon estat i amb el seu embalatge original, pensant en els nens i en la seva dignitat. No seria just que rebessin joguines usades”, ha comentat Manuel Holgado, coordinador de Creu Roja del Baix Penedès, acompanyat per Assumpció Soler, presidenta.

Acompanyant als membres de Creu Roja hi ha estat l’alcalde Pere Virgili, les regidores Teresa Ferré i Cèlia Treserres, i el regidor Manel González, a més de la responsable del Punt de Distribució d’Aliments i les voluntàries del servei.

 

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.