Ses Majestats van arribar dissabte a la tarda a Roda de Berà per mar, a sobre d’un veler de fusta.

El Port Esportiu de Roda de Berà es va omplir de centenars de famílies amb infants per tal de donar la benvinguda als Reis Mags d’Orient, els qui van arribar navegant en un vaixell de fusta passades les cinc de la tarda. Allà van desembarcar, acompanyats per l’alcalde, Pere Virgili, per la regidora de Festes, Isabel Mondéjar, i per la resta de membres de la Corporació Municipal. Seguidament Melcior, Gaspar i Baltasar van repartir caramels i molta il·lusió, saludant als nens i nenes, que molt emocionats els hi estaven esperant. Abans de pujar a les seves noves carrosses, estrenant també nous vestits, per tal de celebrar una petita cavalcada per la zona costanera del municipi, es van fer fotos amb els infants i, fins i tot, van poder recollir la carta d’algun ressagat que encara no l’havia lliurat amb els seus desitjos escrits.

La tradicional gran cavalcada es va iniciar a partir de dos quarts de set de la tarda, des de la plaça Francesc Macià. Els principals carrers del nucli urbà es van omplir de nou per tal de rebre i saludar a Ses Majestats i recollir els caramels que des de les seves carrosses anaven tirant. Obrint el seguici reial anaven els carters, carregats amb totes les cartes dels nens i nenes de Roda de Berà; seguits per les motos i els quads de FullMoto, i pel grup tortosí ‘Llàgrimes de Foc-Xanquers i Saltarins’, els qui hi participen des de fa quatre anys.  

En arribar a la plaça de l’Ajuntament una multitud els hi estava esperant per saludar-los personalment, fer-se fotos amb ells i per escoltar el seu missatge des del balcó de l’Ajuntament. Allà, Pere Virgili, amb els membres de l’equip de Govern i alguns regidors de l’oposició, els va fer lliurament de la clau màgica que obre totes les portes de Roda de Berà.

Seguidament, van tornar a pujar a les carrosses per donar inici a una nit molt intensa de feina. Les primeres parades van ser al carrer Vendrell, a l’avinguda Sant Jordi i a la plaça dels Pins on van repartir molts regals. Per acabar, van visitar totes les llars on els més petits els van rebre amb gran sorpresa en veure com els seus desitjos es feien realitat.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta