El proper 11 de febrer un equip mòbil de DNI-e de la Policia Nacional es desplaçarà a Roda de Berà per renovar o tramitar el Document Nacional d’Identitat d’aquelles persones que no vulguin o puguin desplaçar-s’hi per fer-ho.

S’instal·laran a les dependències de Hotel d’Entitats de Roda de Berà i atendran a les persones, fins a un màxim de seixanta, que prèviament hagin demanat cita, amb prioritat per a les persones grans amb dificultats de desplaçament. Per apuntar-s’hi cal anar a l’Hotel d’Entitats, al carrer Mossèn David Pujol, 2; o trucar al telèfon 977 65 77 12.

El dia 11 s’efectuarà la pressa de les dades i serà el dia 14 de febrer quan les mateixes persones podran passar per l’Hotel d’Entitats a recollir el seu DNI-e.

 

Informació important

Renovació per caducitat (sense canvis pel que fa al carnet anterior):

- Aportar DNI antic.

- Una fotografia en color, recent, de front i amb el fons blanc. (En cas d'usar ulleres, aquestes han de ser amb vidres clars).

- Taxa: 12 Euros (Import exacte).

 

Renovació per pèrdua, robatori o deterior: 

- Una fotografia en color, recent, de front i amb el fons blanc. (En cas d'usar ulleres, aquestes han de ser amb vidres clars).

- Denúncia o Imprès que s’emplenarà en el propi Equip.

- Taxa: 12 Euros (Import exacte).

 

Primera inscripció:

- Una fotografia, recent, en color, de front i amb el fons blanc. (En cas d'usar ulleres, aquestes han de ser amb vidres clars).

- Certificat literal d'inscripció de naixement expedit pel Registre Civil en el qual ha de constar expressament que s'emet per a l'obtenció del DNI. Té una validesa de 6 mesos des de la seva expedició.

- Certificat d'empadronament, amb validesa de 3 mesos des de la seva expedició.

- Si es tracta d'una persona menor de 14 anys, haurà d'anar acompanyat de pare, mare o tutor legal amb DNI en vigor.

- El menor estarà, sempre, present.

- Taxa: 12 Euros (Import exacte).

 

Renovació por canvi de domicili:

- Una fotografia recent, en color i amb el fons blanc.

- DNI anterior.

- Certificat d'empadronament (validesa de 3 mesos).

- Per als residents a l'estranger, certificat que acrediti la residència. Ho expedeix el Consolat espanyol del país que correspongui.

- Aquesta renovació és gratuïta si el DNI anterior no està caducat. Si està caducat la taxa és de 12 Euros.

 

Famílies nombroses:

- En tots els casos, les famílies nombroses es beneficiaran de taxa gratuïta. És imprescindible presentar el títol de família nombrosa que es trobi vigent.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta