Una cinquantena d’alumnes han treballat amb la protectora l’Última Llar els valors de responsabilitat i civisme envers els animals de companyia.

Els alumnes de tercer curs de les escoles del municipi han participat en un taller de civisme i tinença responsable d’animals. L’activitat es va dividir en dos dies, la primera sessió va tenir lloc el passat dimarts 15 amb els alumnes de l’escola Salvador Espriu, i la segona es va celebrar ahir al migdia a l’escola El Cucurull, amb la participació de la regidora Isabel Mondéjar.

Ambdós dies el taller va ser a càrrec de dues membres de la protectora l’Última Llar, la Cori i la Cristina, voluntàries també de la Fundació d’animals de companyia del Camp de Tarragona, acompanyades per dues gossetes del centre.

Els infants van poder aprendre la importància de la tinença responsable dels animals de companyia, com funciona el mecanisme de localització de mascotes i la importància del microxip, o com recollir amb una bossa de plàstic els seus excrements. Les gossetes, per la seva part, es van deixar estimar pels petits.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta