Es posa en marxa, un any més, el programa Nova Crítica.

La crítica cinematogràfica és una disciplina de gran valor i per aquest motiu el Festival Internacional de Cinema en Català contempla, per quart any consecutiu, el programa Nova Crítica. És una activitat adreçada a joves crítics cinematogràfics que vulguin viure en primera persona l’experiència de cobrir un festival de cinema, viure’l des de dins, fer xarxa dins el sector de la crítica i donar a conèixer el paper i la importància del comentari sobre l’obra cinematogràfica, entre d’altres. A més a més, amb l’acompanyament i tutorització del professional Víctor Esquirol, periodista que treballa com a crític de cinema en diversos mitjans de comunicació.

Durant els dies del Festival, els seleccionats escriuran, editaran i faran entrevistes per publicar al blog digital del FIC-CAT i també tindran l’oportunitat de lliurar el Premi Nova Crítica a la producció que considerin adient.

Les persones interessades en participar han de trametre un correu electrònic al coordinador de l’activitat, Ferran Calvet (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) adjuntant el CV amb les dades personals i de contacte, estudis realitzats i en procés, idiomes i experiència professional, i fer arribar una crítica d’una pel·lícula, en llengua catalana, de qualsevol gènere i any (de 500 paraules com a màxim). Els aspirants hauran de disposar de vehicle propi i ordinador portàtil, i tenir disponibilitat completa durant la celebració del Festival, del 8 al 15 de juny. Les despeses d’allotjament aniran a càrrec de l’organització. Les inscripcions seran obertes fins el 19 d’abril i el dia 3 de maig es farà pública la selecció.

Més informació a www.fic-cat.cat

Víctor Esquirol. 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta