A partir de demà, 1 de febrer, l’Ajuntament efectuarà un canvi d’ubicació de diferents contenidors de la brossa, a causa d’una reorganització del servei de recollida. Els contenidors de càrrega posterior, de 1.100 litres de capacitat, s’eliminen, i es canviaran per uns de major capacitat, de 2.400-3200 litres, de càrrega lateral. Per motius d’accessibilitat dels camions en alguns carrers del municipi s’han hagut de buscar alternatives amb nous punts el més propers possibles.

La redistribució es farà als següents punts:

 

- Veïns del carrer Valls/Montjuïc i passatge Valls: S’elimina el contenidor de 1.100 litres del carrer Montjuïc. Els dos nous emplaçaments més propers, amb contenidors de major capacitat i càrrega lateral, estan ubicats a l’inici del carrer de la Pau (cruïlla amb carrer Montjuïc) i al carrer Mossèn David Pujol (al costat de l’Hotel d’Entitats).

 

 - Veïns del carrer Miramar/ plaça dels Pins: El contenidor ubicat al carreró del costat del Casino s’elimina. Els tres nous emplaçaments possibles seran el contenidor de la plaça dels Pins, el del carrer de la Via, i a la plaça Doctor Pujol.

 

- Veïns de la plaça de l’Ermita: El contenidor ubicat al final del carrer de l’Ermita de Berà s’elimina, i el nou emplaçament més proper es trobarà també al mateix carrer però a l’altra banda de la via (al costat del càmping Park Playa Berà), degut a una millor accessibilitat del camió de recollida.  

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta