S’està instal·lant a tot el municipi una nova senyalització.

Amb l’objectiu de facilitar els treballs de càrrega i descàrrega dels vehicles comercials i optimitzar l’ús d’aquestes zones perquè siguin utilitzades de forma més fluida i només pels vehicles autoritzats, l’Ajuntament de Roda de Berà ha implantat una nova regulació de càrrega i descàrrega. Aquests aparcaments estaran limitats en horari de dilluns a dissabte de 8 a 13 hores i de 17 a 19 hores, per a camions, furgonetes i vehicles mixtos de dos seients.

El límit de temps autoritzat per a cada operació, amb caràcter general, serà de 30 minuts. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha editat un disc horari, el qual caldrà que l'usuari el col·loqui al parabrises de manera visible indicant l'horari d'inici de l'aparcament. Els discos seran distribuïts pels comerços associats de l’Associació de Comerciants i Restauradors de Roda de Berà entre els seus proveïdors. Pel que fa als comerços no associats podran passar a buscar-los per l’OAC de l’Ajuntament.

L’alcalde Pere Virgili ha explicat que la finalitat principal “és optimitzar l’espai d’estacionament, sobretot de les zones amb molt  trànsit de vehicles, i afavorir la rotació, fet pel qual la Policia Local vetllarà perquè es compleixin els temps d’estacionament”.

La idea del disc horari va ser elaborada de forma consensuada amb la junta de l’Associació de Comerciants i Restauradors, i el seu logotip també es pot trobar al disseny, al costat de l’escut de l’Ajuntament.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta