Els cursos tindran lloc entre el mesos de març i juny.

El període d’inscripció s’ha iniciat avui a l’Escola d’Adults.

L’equip de Govern va posar en marxa al 2017 un projecte de cursos de formació continuada per aturats i treballadors en actiu cent per cent subvencionats. Per tercer any consecutiu i amb la voluntat de continuar fomentant l’ocupació i la formació dels rodencs i rodenques, s’ha volgut donar continuïtat al projecte.

En aquesta ocasió els cursos seran quatre, amb 164 hores de formació, subvencionats al 100% pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya i impartits per Femarec. Tots quatre estan destinats a treballadors en actiu i dos d’ells també a persones en atur.

El primer dels cursos que s’iniciarà serà el d”operació de carretons segons norma UNE 58451: frontal, retràctil i apilador”, una formació de 24 hores de durada que s’impartirà a Vila-seca l’1, el 4 i el 7 de març, de 9 a 14 i de 15 a 18 hores. Està destinat a treballadors en actiu i persones a l’atur.

L’11 de març es pondrà en marxa un curs de “contenció física i emocional: maneig de crisi d’agressivitat”, de 20 hores de durada. Tindrà lloc tots els dilluns de 16 a 20 hores, fins el 8 d’abril, a l’Escola d’Adults Municipal, i està destinat a treballadors en actiu.

La formació més completa d’aquesta edició, de 90 hores de durada, serà el curs de “gestió de recursos humans, nòmines i seguretat social”, destinat tant a treballadors en actiu com per a persones en situació d’atur. L’inici serà el 24 d’abril i s’impartirà tots els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 hores a l’Escola d’Adults Municipal.

L’última formació serà la de “lideratge d’equips”, destinada a persones en actiu. De 30 hores de durada s’impartirà tots els dilluns de 16 a 20 hores, des del 29 d’abril fins el 10 de juny, a l’Escola d’Adults.

El període de matriculació s’ha posat en marxa avui, 11 de febrer, a l’Escola d’Adults. La documentació que s’haurà d’aportar en el cas dels treballadors en actiu serà la capçalera de la nòmina o bé el rebut conforme s’està al dia de la quota d’autònoms. Les persones desocupades hauran de presentar el Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO) i el número de la Seguretat Social, i en ambdós casos una fotocòpia del DNI.

Curs de manipulació d’aliments

Per altra banda, i fora de l’oferta formativa de Femarec, l’Escola d’Adults Municipal Mediterrani ofereix un altre curs, en aquest cas de manipulació d’aliments, en una sola jornada de 4 hores de durada. Serà el 2 d’abril, de 16 a 20 hores, destinat a qualsevol persona major de 16 anys. S’impartirà a l’Escola d’Adults i el preu és de 15 euros.

Escola Adults

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta