El proppassat cap de setmana un total de 65 joves dels municipis de Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, Creixell i La Riera de Gaià van participar de l’esquiada a Vallnord que organitzen anualment els seus ajuntaments des de les regidories de joventut.

Aquesta sortida de dos dies és una aposta forta del projecte de dinamització compartit “Propera parada...” perquè amb els anys que es duu a terme s’ha pogut constatar que afavoreix la interrelació del jovent de la zona, ofereix l’impuls de la pràctica de l’esport com a alternativa d’oci saludable i permet als professionals de joventut que hi assisteixen mantenir el vincle i detectar i recollir les necessitats del jovent a tots els nivells.

L’experiència ha estat valorada molt positivament per totes les persones participants i les xarxes s’han omplert d’imatges de l’activitat amb el hàstag #tracjove.

La sortida està emmarcada dins dels respectius Plans Anuals de Joventut dels quatre municipis i el Consell Comarcal del Tarragonès, en el context d’un treball en xarxa interinstitucional que es duu a terme des de l’any 2009.

Esquiada Jove 2019

Foto: Cedida.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta