Tres establiments de Roda donen a Serveis Socials més de 900 euros.

Amb motiu de les festes de Nadal la Residència Barà Bahia, el Forn Pastisseria Queralt i, per primer any, el restaurant Les Guatlles, van tornar a engegar la iniciativa solidària de posar a la venda dècims de Nadal per recaptar fons per a Serveis Socials.

Aquest migdia José García, director de la Residència Barà-Bahia; Montserrat Queralt, en representació del Forn Pastisseria Queralt; i Lourdes Pujol i Elena Cardo, del restaurant Les Guatlles, s’han reunit amb l’alcalde Pere Virgili, i la regidora d’Acció Social, Teresa Ferré, per fer-li lliurament oficial dels diners recaptats, un total de 940 euros.

La iniciativa es duu a terme cada any des de 2012. Va començar amb la venda de participacions, però va ser al 2017 quan els organitzadors van decidir fer el salt als dècims solidaris, dels quals 2 euros de la seva venda van destinats a Serveis Socials. Enguany el número escollit va ser el 30.315 el qual va estar premiat a la “pedrea” amb 100 euros per dècim.

Tant l’Alcalde com la Regidora s’han mostrat molt agraïts. Els diners es destinaran a fer front a necessitats d’urgència, per ajudar a les famílies que més ho necessitin.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta