canlenfrdeitrues

Notícies

El passat dijous 7 de març al matí, uns veïns es van posar en contacte amb la Policia Local de Roda de Berà explicant que feia dies que no veien a una veïna i que temien que estigués dins de casa seva i li hagués succeït algun ensurt.

Davant la impossibilitat, per part de l’administrador i el porter de l’edifici, d’obrir la porta amb un duplicat de la clau, la Policia Local va actuar passant per un pati de llums del pis del costat fins el pis de la dona, on van poder accedir forçant una finestra.

La dona, que viu sola i té 72 anys, estava a terra en estat semi inconscient, amb vòmits, dificultat per a respirar i símptomes d’hipotèrmia. La Policia va trucar al servei d’emergències mèdiques i mentre van col·locar a la senyora en posició de seguretat i la van protegir amb mantes. Es creu que la dona hauria caigut entre 24 i 36 hores abans. En arribar l’equip mèdic van iniciar les tasques per tal d’estabilitzar-la i, finalment, la van traslladar a l’Hospital Joan XXXIII.

La Policia Local vol agrair a totes les persones que van col·laborar i van facilitar informació per tal de tenir els indicis suficients que els permetés l’entrada al domicili.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.