La Policia Local de Roda de Berà ha rebut un reconeixement de l’associació React, una associació sense ànim de lucre que vetlla per la protecció de les marques, identificant i eradicant la venda i comercialització de falsificacions, lluitant així contra la pirateria.

L’acte de lliurament ha tingut lloc aquest dijous 14 de març a les dependències policials de Roda de Berà. Antonio Moragues, de React Espanya, va ser qui va lliurar la menció a Joan Pie, sots inspector en cap de la Policia Local. Moragues ha destacat que la col·laboració dels cossos policials és fonamental per poder fer la seva tasca, i que l’Ajuntament de Roda de Berà és un dels que més hi col·labora.
Per la seva banda, Joan Pie s’ha mostrat agraït pel reconeixement i pel suport per part de React.

React, amb seu central a Holanda i present a més de 80 països de tot el món, té 28 anys d’història. Treballa en diferents àmbits per tal de detectar les falsificacions de marques a duanes, per Internet i, com és el cas de Roda de Berà, en mercats a l’aire lliure.

L’última actuació d’aquestes característiques al municipi va tenir lloc el mes de juliol de l’any passat, quan amb el suport de la policia local, mitjançant prospeccions, i gràcies a l’actuació d’altres cossos policials, van ser denunciades 8 parades del mercat d’estiu per vendre articles falsificats i vulnerar, entre d’altres, drets de propietat intel·lectual.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta