El passat 15 de març efectius de la Policia Local de Roda de Berà, durant un control de seguretat ciutadana, varen identificar una persona de 33 anys amb les inicials MLEB i de nacionalitat marroquina a la qual se li van trobar 4 paperines de pols blanca –el que podria ser cocaïna-, una peça rectangular d’una substància de color marró amb forta olor –presumiblement haixix- i 800 euros en bitllets de 50, 20 i 10.

La Policia la va imputar per un delicte contra la salut pública. A més a més, també se l’imputa per un possible delicte de receptació, ja que posseïa dues garrafes de 25 litres de gasoil, sense que l’individu pogués justificar d’on provenien.

La Policia va intervenir el material i els diners, efectuant les diligències pertinents per tal que aquesta persona quedi citada per comparèixer al Jutjat d’Instrucció d’El Vendrell.

D’altra banda, el passat 17 de març efectius de la Policia Local feien patrullatge per la Urb. La Barquera i van detenir una persona de 40 anys, amb les inicials JCO i de nacionalitat espanyola, ja que tenia tres controls específics per part de diferents jutjats i una ordre de recerca i detenció, segons el Jutjat del Penal 3 de Tarragona, per delicte de lesions.

Després de la detenció i lectura de drets, es va traslladar a la caserna de Mossos d’Esquadra per ser posada a disposició judicial.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta