canlenfrdeitrues

Notícies

L’Ajuntament aposta per la mobilitat sostenible amb l’adquisició de vehicles elèctrics

L’Ajuntament de Roda de Berà ja disposa, entre la seva flota de vehicles, de quatre furgonetes elèctriques 100%.

La seva adquisició, contemplada en el Pressupost de 2018 dins la partida de rènting, es va fer ara fa un any a través de l’Associació Catalana de Municipis i, a causa de l’alta demanda, fins aquesta setmana no han estat entregats a l’Ajuntament. Es tracta de 4 furgonetes (de 2 models diferents) de la marca Nissan, que es destinaran als diferents serveis de la Brigada Municipal. Els vehicles, elèctrics 100%, es carregaran de forma lenta a la xarxa elèctrica convencional al pàrquing de l’Ajuntament, fet que no suposarà fer cap inversió extra de punts de recàrrega.

L’objectiu del Consistori és anar retirant els vehicles antics de forma progressiva, ja que són de gasoil i, per tant, el consum i la contaminació són considerables. Els vehicles elèctrics contribueixen a la reducció d’emissions contaminants, millorant la qualitat de l’aire, i a la reducció de contaminació acústica, tot impulsant un model de mobilitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Dins el Pressupost de 2019 s’hi contempla l’adquisició de 2 vehicles elèctrics més, els quals ja han estat encarregats.

L’Ajuntament aposta per la mobilitat sostenible amb l’adquisició de vehicles elèctrics

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.