canlenfrdeitrues

Notícies

Els alumnes de l’Escola Salvador Espriu aprenen Educació Viària de la mà de la Policia Local

Com cada any, la Policia Local de Roda de Berà imparteix classes sobre Educació Viària a l’Escola Salvador Espriu, fent una important labor preventiva en matèria de seguretat.

Les sessions van començar el passat 4 de febrer i s’han dut a terme fins el 5 d’abril, amb la participació de 210 alumnes del centre. Les classes, 29 hores en total, estan repartides entre sortides al carrer amb els més petits, pràctiques amb bicicleta en un circuit i, amb els alumnes més grans, sortides amb bicicleta pels carrers del municipi. Amb les classes pràctiques, els alumnes experimenten en primera persona quines són les bones conductes a seguir en matèria de seguretat i de respecte quan es circula per la via pública.

El proper 14 de maig tindrà lloc l’acte de cloenda del curs d’Educació Viària amb l’exposició dels vehicles i material d’emergències, així com la presència del personal que l’utilitza habitualment. L’acte comptarà amb la col·laboració de la resta de Cossos i Forces de seguretat de l’Estat, Policia autonòmica, Bombers, Creu Roja, Agents Rurals, voluntaris de Protecció Civil i Policia Local. L’objectiu és donar a conèixer als alumnes de l’escola els recursos humans i materials que es fan servir per a la protecció i la seguretat de la ciutadania en la seva tasca diària.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.