canlenfrdeitrues

Notícies

La platja de Costa Daurada ja disposa d’un parc “Street Workout” per a fer exercici

La zona del Passeig Marítim de Roda de Berà ja disposa d’un nou equipament de Fitness, ubicat a la zona de la platja de Costa Daurada. L’objectiu és fomentar l’esport funcional, incentivant l’exercici físic en un entorn obert i natural com és platja.

El projecte es remunta un temps enrere, l’any 2017, quan l’actual regidor d’Urbanisme, Manel González, encapçalava l’àrea de Joventut i un grup de joves van fer-li la petició, que eren usuaris d’aquest tipus d’equipaments i s’havien de desplaçar a Torredembarra, Segur de Calafell o Tarragona per practicar-lo. El procés per a fer realitat la instal·lació no ha estat senzill a causa de les traves burocràtiques amb el departament de Costes de la Generalitat de Catalunya i Costes de l’Estat, però finalment ha estat possible.

La modalitat workout està en auge arreu del país. És una tècnica que es practica per treballar la resistència i estilitzar la figura, tot afavorint l’equilibri, l’estabilitat i la flexibilitat, sense la necessitat d’aparells. La nova instal·lació disposa de diferents nivells, característica que la fan apta per a persones de totes les edats.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.