Roda de Berà celebra la Diada de Sant Jordi

Un any més, els rodencs i rodenques han celebrat la Diada de Sant Jordi, la festa de la cultura, els llibres, la poesia, les roses i l’amor. La jornada va començar ben aviat a la plaça de la Sardana, on la Biblioteca Joan Martorell Coca va muntar la paradeta d’intercanvi de llibres per aliments i productes bàsics pel Punt de Distribució d’Aliments, aconseguint una molt bona recaptació d’aliments i productes d’higiene personal i per a nadons.

Roda de Berà Ràdio també va ser present a la plaça, com cada any, fent el programa A Mig Matí, conduit per Sònia Camí amb la col·laboració al micròfon de Rafel Garcia i el tècnic de so, Leo Loza. Per a l’emissora mòbil hi va passar l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, diversos regidors de la corporació, convidats del teixit associatiu rodenc, col·laboradors de la ràdio, i els alumnes de les escoles Salvador Espriu, El Cucurull i l’Institut Roda de Berà, els quals van fer lectura de poemes i fragments. Dels centres docents també hi havia paradetes, a càrrec de les AMPA, on es venien llibres de segona mà i roses amb l’objectiu de recaptar fons per als viatges de final de curs dels alumnes. Alguns partits polítics també van aprofitar l’ocasió per posar la seva parada a la plaça.

Les dues llibreries del municipi, la Papereria Ana i la Botigueta de la Cèlia, van posar parades al carrer Sant Isidre i a la plaça Catalunya, respectivament

Imatges de la Diada de Sant Jordi

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta