Roda de Berà celebra la 6a edició de la Trail i la Kids run

El passat diumenge, dia 12 de maig, Roda de Berà va acollir la sisena edició de la cursa Trail (2 modalitats) i una nova edició de la cursa Kids run, organitzades per Fun Sports i que van comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Berà. Les curses van tenir un bon nombre de participants, destacant l’augment de les atletes femenines en totes les categories, segons explicava Jaume Serra, organitzador de l’esdeveniment.

A les nou del matí es va donar el tret de sortida a la trail de 4,8 km, on hi van participar corredors d’iniciació i altres més experimentats que els hi va servir com a entrenament de qualitat.

Cinc minuts després va començar la cursa amb més distància. Com a novetat, aquest any s’ha modificat i allargat el circuit, ja que d’11 km ha passat a tenir-ne 13,4 en aquesta edició. El canvi és arran de la petició del grup de corredors ‘Jabalíes Runners Roda’, col·laboradors de l’esdeveniment. Serra comentava que s’ha augmentat la dificultat a causa del desnivell positiu i per aquest motiu s’esperaven pitjors temps en comparació de l’any passat. Tot i això, el guanyador absolut, Víctor Peña (C.E. Deporruners), va completar el circuït amb 57’52’’; l’absolut femení el va guanyar Laura Teruzzi (Runners Sant Adrià).

A dos quarts d’onze van començar les curses infantils, amb corredors de dues modalitats: de 6 a 9 anys i de 10 a 14 anys. Tots els infants van rebre una medalla per participar.

La sortida i l’arribada va ser davant el Camp de Futbol, a l’Avinguda Fèlix Martorell, on es va situar la meta. Els trofeus per a tots els corredors i corredores que van fer pòdium els van lliurar l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili; la regidora d’Esports, Cèlia Treserres; la regidora de Cultura, Teresa Ferré, i la regidora Encarna Ramírez.