canlenfrdeitrues

Notícies

Aquest matí, més d’una cinquantena d’alumnes de 3r de l’Escola Salvador Espriu han visitat l’Ajuntament de Roda de Berà per tal de conèixer el seu funcionament i els diferents departaments que el formen. L’alcalde, Pere Virgili, els hi ha donat la benvinguda i els ha acompanyat en el recorregut.

Els nens i nenes han visitat l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, l’Àrea de Territori, Secretaria, Informàtica i Intervenció. També han visitat el despatx de l’alcalde i, un cop a la Sala de Plens, li han realitzat preguntes que havien preparat a classe. Entre les nombroses preguntes, els infants -d’entre 8 i 9 anys- han tingut curiositat per temes de caire més personal, com saber què li agrada fer a l’alcalde en el seu temps lliure, com ho compagina amb la vida familiar o quines són les tasques que fa; i d’altres preguntes sobre el municipi: com es netegen les platges, els comerços que hi ha, o per què no hi ha un equip de futbol femení, entre d’altres.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.