Aquest dimarts s’ha celebrat la cloenda de les jornades d’educació viària, impartides per la Policia Local de Roda de Berà a les dues escoles del municipi, la Salvador Espriu i El Cucurull. A les sessions, celebrades des del mes de febrer i fins el 5 d’abril, hi han participat més de 350 alumnes, entre les dues escoles.

Els actes de cloenda, primer celebrat a l’Escola Salvador Espriu, i aquest dimarts a la plaça del Mercat -adreçat als alumnes de l’Escola El Cucurull- ha comptat en ambdues ocasions amb la participació dels cossos policials i d’emergències del territori: la Policia Local de Roda de Berà, el Cos de Mossos d’Esquadra de Trànsit i Seguretat Ciutadana, la Guàrdia Civil – Seprona i Marítima-, la Policia Nacional, Agents Rurals, Bombers, Creu Roja i Protecció Civil de Roda de Berà.

L’objectiu de la participació de tots, amb els respectius vehicles i recursos materials que utilitzen habitualment, és que els infants coneguin els cossos de seguretat i d’emergències i sàpiguen de primera mà quines tasques concretes realitza cadascun d’ells i, alhora, que comprenguin la importància del treball coordinat i en equip.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta