canlenfrdeitrues

Notícies

Aquest dimarts l’Antiga Fàbrica Estrella Damm ha acollit la presentació de la dotzena edició del FIC-CAT.

L’acte, adreçat especialment a seleccionats i seleccionats i a mitjans de comunicació, ha servit com a punt de trobada per tal que els participants es coneguin entre ells i coneguin als membres de l’organització abans d’assistir al Festival.

Antonio Barrero, director del FIC-CAT, ha explicat les novetats i ha donat pas als altres membres que l’acompanyaven a la taula: Oriol Sala-Patau, en representació de TVC -entitat a qui el Festival retrà un homenatge públic- qui ha reiterat el vincle, des de ja fa anys, entre la televisió pública i el Festival; Anna Maria Bofarull, directora de ‘Barcelona 1714’, pel·lícula d’estrena que inaugurarà el FIC-CAT 2019; Albert Naudín, director del film documental ‘Maleïda 1882’, que també s’estrenarà a Roda de Berà; Víctor Esquirol, tutor del programa ‘Nova Crítica’; i Maria Pau Pigem i Dafnis Balduz, membres del Jurat de la Selecció Oficial.

A l’acte, a més a més de nombroses persones vinculades amb les produccions que formen part de la selecció oficial, també hi ha assistit l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, acompanyat del regidor Manel González.

En acabar la presentació els assistents han pogut xerrar de forma distesa, tot fent un refrigeri, intercanviant punts de vista i compartint experiències.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.