La candidatura que encapçalava, Tria Roda, va ser la més votada en les eleccions municipals.

El passat dissabte 15 de juny, a les 12 del migdia, va tenir lloc el Ple de Constitució de la Corporació municipal de Roda de Berà i l’elecció d’alcalde o alcaldessa.

La secretària de l’Ajuntament va donar inici a la sessió, constituint en primer lloc la mesa d’edat, integrada pels electes de més edat, Teresa Ferré, i de menys edat, Gerard Solé. Tots els electes, 13 en total, van jurar o prometre la Constitució, sent proclamats així regidors i regidores del Consistori.

Tot seguit es va procedir a la votació per a l’elecció de l’alcalde o alcaldessa, on només es va presentar com a candidat a l’alcaldia Pere Virgili. L’escrutini va donar com a resultat 6 vots a favor i 7 vots en blanc. Al ser Tria Roda la llista més votada en les eleccions del passat 26 de maig no era necessari majoria absoluta per proclamar-lo alcalde de Roda de Berà.

L’equip de Govern assumeix el mandat en minoria -com ja va succeir en la legislatura anterior- amb un total de 6 electes. Pere Virgili encapçalarà la corporació acompanyat dels regidors i regidores Teresa Ferré, Manel González, Rosana Dorantes, Frederic Royuela i Gerard Solé. L’oposició estarà formada per 7 regidors i regidores: Josep Antoni Benedicto, Laura Moya i Juan Pedro Labrador del PSC, Eva Maria Giménez d’ERC, Toni Bernal de C’s, Rafael Luna del PP i Albert Martín de Junts per Roda de Berà.

En el seu discurs durant la presa de possessió, l’alcalde va manifestar que encetava una legislatura de col·laboració i transparència, on tots els suggeriments seran escoltats i valorats.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta