Notícies

Creu Roja reparteix joguines entre els infants més vulnerables de Roda de Berà

Durant aquest matí, les famílies rodenques amb infants en situació de vulnerabilitat, usuàries de Serveis Socials, han passat a buscar pel Punt de Distribució d'Aliments els lots de joguines que des de Creu Roja, amb la col·laboració de l'àrea d'Acció Social de l'Ajuntament, es preparen i es distribueixen. Des de fa uns anys Creu Roja duu a terme aquesta campanya la finalitat de la qual és que cap infant es llevi el dia de Reis sense trobar una joguina sota l'arbre de Nadal.

S'han lliurat un total de dinou lots, preparats amb les joguines més idònies d'acord a les característiques, edat i sexe, de cada nen i nena. Els articles provenen de les donacions però en la seva majoria de la compra per part de Creu Roja, gràcies a les donacions econòmiques que se'n fan. El motiu principal és que, tal i com assegura Manuel Holgado, coordinador de Creu Roja del Baix Penedès, “amb preferència repartim joguines noves, educatives i no bèl·liques ni sexistes, que estiguin en bon estat i amb el seu embalatge original, pensant en el nen i en la seva dignitat. Malauradament, moltes de les que es recapten a través dels punts de recollida són de segona mà, joguines ja usades, aquelles que les famílies ja no volen tenir a casa”, ha dit.

Acompanyant a Manuel Holgado durant la distribució dels lots han estat la responsable del Punt de Distribució d'Aliments i les voluntàries del servei, així com l'alcalde Pere Virgili, i les regidores Teresa Ferré i Isabel Mondéjar.

Creu Roja va atendre al 2015, mitjançant tots els seus programes i projectes, un total de 568.370 infants i joves, amb la col·laboració de 29.000 voluntaris.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.