La Policia Local, amb l’objectiu de vetllar per la seguretat del trànsit a Roda de Berà i com cada any durant l’estiu -a causa del considerable augment de visitants- ha realitzat durant el mes de juny diversos controls de velocitat en diferents punts del municipi.

En total s’han controlat 2.705 vehicles, dels quals 1.882 anaven per sobre de la velocitat permesa, i se n’han sancionant 311. D’aquests resultats s’evidencia el gran augment de vehicles que circulen pels diferents carrers del municipi durant l’estiu.

Dels vehicles controlats, el 69,7% circulaven per sobre del límit de velocitat establert reglamentàriament, és a dir, més de 40 km/h. No obstant això, d’aquest percentatge només s’ha denunciat el 16,5%, després de garantir els marges d’error fixats reglamentàriament.

La Polia Local demana responsabilitat als conductors a l’hora de conduir, ja que s’han registrat vehicles que circulaven a més de 90 quilòmetres hora, el que suposa un 225% per sobre del límit establert a les vies urbanes, i aquest fet suposa un gran perill per a la seguretat de tots.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta